Esküvőszervező              Tanfolyam

​         Hófehér Álom Esküvőszervezés
Esküvőszervező              Tanfolyam

​         Hófehér Álom Esküvőszervezés
Esküvőszervező              Tanfolyam

​         Hófehér Álom Esküvőszervezés
Tematika
Photo by Barbara Bártfai
Esküvőszervező              Tanfolyam

​         Hófehér Álom Esküvőszervezés

Miről is  szól az esküvőszervező tanfolyam?


A tanfolyam célja, olyan szakemberek képzése, akik a tanfolyam elvégzése után képesek arra, hogy önállóan megszervezzenek egy esküvőt, minden hozzá kapcsolódó szolgáltatással együtt. Az esküvőszervezőnek képesnek kell lennie arra, hogy nyugodt maradjon még a nehézségek közepette is, jó tárgyalóképességgel kell, hogy rendelkezzen. Az esküvőszervező a párok szószólója, amikor a nevükben rendeli meg a helyszínt, a fotóst, a videóst, a virágot, a zenekart stb., ezért képesnek kell lennie arra, hogy a legjobb szolgáltatást válassza a legjobb áron. Ezeken a döntéseken a hírneve fog múlni. Jól felépített üzleti kapcsolatok kellenek. Az általa kiválasztott szolgáltatói csapattal alvállalkozói szerződéseket kell kötnie. Egy esküvőszervezőnek sok mindenben kell járatosnak lennie, ismernie kell a legújabb szín, zene, virág trendeket, a polgári, valamint egyházi szertartások menetét, tudni kell a különböző népszokásokról, hagyományokról, ismernie kell a fotózási, videózási eljárásokat, értenie kell a helyszínkiválasztáshoz, a cateringhez, hogy javaslatot tudjon tenni a menü összeállításra stb. Az általa szerződtetett szolgáltatói csapatot csak úgy tudja irányítani, ha kivétel nélkül mindegyikük munkájában járatos. Folyamatosan képeznie kell magát, sok időt tölteni az aktuális esküvői magazinok olvasásával, hogy lépést tudjon tartani a legújabb trendekkel.

A tanfolyam biztosítja a szükséges ismereteket mindahhoz, hogy befejeztével mindez megvalósítható és a pár elvárásainak megfelelő legyen. Leteszi az alapköveket, melyre utána a hallgató építkezhet tovább, a saját készségei felhasználásával, a tapasztalatok és a rutin begyűjtésével.

TEMATIKA, avagy pontosan miről fogsz tanulni, ha Hozzánk jelentkezel? :)

Az előadások minden képzési napon 9:00 -– 16:00 között zajlanak.
 

- Ki az esküvőszervező és mit csinál?

- Trendek & szokások & viselkedéskultúra

- Párral való találkozó, ajánlatkészítés

- Helyszínválasztás

- Catering

- Anyakönyvi ismeretek

- Szertartások

- Fotózási/Videózási ismeretek

- Vőfély vs. Ceremóniamester

- Zenekar vs. DJ

- Dekorációs ismeretek

- Egyéb esküvőhöz kapcsolódó szolgáltatások

- Az esküvő tervezési fázisai

- Az esküvő napja

- Vállalkozási ismeretek

- ... további hasznos a szervezéshez kapcsolódó és készségfejlesztő ismeretek, melyek hozzásegítenek ahhoz, hogy minél hatékonyabban, precízen és tökéletesen valósítsd meg a pár elképzeléseit :)