Esküvőszervező              Tanfolyam

​         Hófehér Álom Esküvőszervezés
Oktatóink
Photo by Boogee Photography

Az esküvőszervezés számunkra ma már egy megvalósult álom!

 

Vörös Judit - Esküvőszervező
Pélyi Veronika - Esküvőszervező / Tréner
Ligetvari Judit - Vendéglátás / Catering
Papp László Richárd - Dj-Richie
Rovid Zsuzsanna - Dekoráció
Bártfai Barbara - Esküvői fotó


Immáron 12 éve szervezünk esküvőket. Mindig is ez volt az a hivatás, amit választani szerettünk volna magunknak. Szeretünk emberekkel foglalkozni, élvezzük a párokkal való közös készülődést az esküvőre.

Tapasztalataink révén a legkreatívabb, legképzettebb csapattal dolgozunk együtt, hogy életre keltsük a rendezvényeket. Szolgáltatóink az esküvői szakma legprofibb képviselői, éppen ezért ebből a szolgáltatói csapatból válogattuk ki oktatóinkat, akik saját szakmájuk rejtelmeibe vezetik be a hallgatókat. Hiszen fontos, hogy szervezőként majd az általad irányított szolgáltatói csapat munkájában is járatos legyél.


Csapatunk segít a menyasszonyoknak minden területen, az esküvő szervezésében, koordinálásában az elejétől a végéig.

Azért vagyunk, hogy segítsünk megszervezni a tökéletes esküvőt; a legkisebb költségvetésű esküvőtől egészen a legnagyobbig.

Minden menyasszony arról álmodik, hogy az esküvője milyen szép lesz, és hogy a jövendőbeli férje milyen pillantást vet rá, mikor először megpillantja a menyasszonyi ruhában.

Tökéletesnek képzeli minden pár ezt a napot, ami csak róluk kell, hogy szóljon; arról, hogy felhőtlenül érzik magukat a szeretteik társaságában. Mi pedig segítünk abban, hogy ez az álom valósággá váljon és egy életre szóló emlékkel legyenek gazdagabbak.

Oktatóink 

Vörös Judit - Esküvőszervező 

​Közgazdászként idegenforgalom és szálloda szakon végeztem konferencia és rendezvényszervezés szakirányon. Már a főiskola alatt körvonalazódott bennem, hogy a rendezvények csoportjából az esküvőszervezés az, amivel igazán foglalkozni szeretnék. 
Dolgoztam Magyarország legnagyobb utazási irodájánál, majd létrehoztam a Hófehér Álom Kft-t, mely a mai napig esküvők szervezésével foglalkozik. Szerveztem teljes, komplett esküvőket, kicsiket és nagyokat egyaránt, voltam esküvőszervező az I. sz. Központi házasságkötő teremben, ahol több száz párnak szerveztem le a polgári szertartását, állófogadását, vagy igény szerint a teljes esküvőjét. Szerveztem állampolgársági eskütételeket a VI. kerületi Polgármesteri Hivatalnak. Emellett voltam az Esküvő Classic magazin szakértője.
Számtalan dologgal találkoztam, amikből tapasztalat, tudás keletkezett és nem volt olyan, amit ne tudtam volna megoldani.
Az esküvőszervező tanfolyam egy mérföldkő az életemben, kezdő szervezőknek átadni mindazt a tudást, melyet az elmúlt 12 évben halmoztam fel.

A tananyag összeállításakor esküvőszervezést kombináltam az üzleti rendezvényszervezés egyes elemeivel.
Mi nem tartunk órákat feng shui-ról, divatról, nem stylistokat képzünk, célom, olyan esküvőszervezők képzése, akik a tanfolyam elvégzése után mindent tudnak az esküvők világáról, ismerik a szokásokat, hagyományokat, trendeket, a tanfolyam végére belelátnak minden esküvői szolgáltató munkájába, meg fogják tudni különböztetni a jó szolgáltatókat az átlagosaktól. Nem fog problémát jelenteni egy általunk kikerült szervezőnek az, hogy hogyan kommunikáljon helyesen üzletileg, hogy írjon meg egy céges levelet, hogyan kérjen árajánlatot, hogyan viselkedjen egy állófogadáson, hogyan kezelje a párokat, a stresszes helyzeteket. Nem lesz olyan kérdés, amit a pár feltenne neki és Ő ne tudná rá a választ.
Az esküvőszervezés sokak számára egyet jelent a romantikával, de figyelem! Ez egy komoly szakma, az esküvők szervezése éppoly alapos gondosságot és felkészülést igényel, mintha egy céges rendezvényt szerveznénk meg.
Ezek egyszeri és megismételhetetlen pillanatok. Elsőre kell tökéletesen megszervezni és ez az, amit mi minden nálunk végzett szervezőtől el is várunk. 


Nekem szenvedélyemmé váltak az esküvők, igyekszem mindig nyomon követni a legújabb esküvői trendeket, hogy a pároknak segítsek megvalósítani életük legfontosabb eseményét. Így minden pár egy tökéletesen kivitelezett, látványos, speciálisan rájuk szabott esküvő részese lehet. Egy olyan világ rejtelmeibe vezetünk be Titeket, aminek eddig csak a felszínét láttátok, a tanfolyam végére átlátjátok, hogy a tökéletes és gyönyörű esküvők mögött mennyi munka, szervezés áll, hogyan biztosítja egy profi csapat azt a hátteret, amitől egy esküvő csodálatossá válik.

 Pélyi Veronika – Esküvőszervező / Szertartásvezető / Tréner

Diplomámat ugyan közgazdászként, humán erőforrás szakirányon szereztem, azonban széles érdeklődésemnek köszönhetően számos területen volt szerencsém kipróbálni magam, hol először az elméletet magamba szívni, majd átültetni a gyakorlatba, hol mélyvízbe ugorva felcserélni a sorrendet.

A főiskolai tanulmányaim mellett jelentős és felelősségteljes szerepet vállaltam a Hallgatói Önkormányzat munkájában, ahol a 10 fős különböző témájú tréningektől a 30 fős csapatépítők szervezésén és lebonyolításán keresztül eljutottam a 100-200 fős különböző céges rendezvények és konferenciák megszervezéséhez.

Jelenleg HR asszisztensként dolgozom, ami mellett továbbra is aktívan kitöltöm az időmet képzésekkel és csapatépítőkkel, így hódolva, egy olyan szakmának, mely az emberekkel közvetlenül és közvetetten is foglalkozik, szeretem megismerni, segíteni és fejleszteni az embereket az általam elsajátított tudás átadásával.

Mindenki más és más, különböző módon fejezi ki, ha boldog, szomorú vagy feszült, ami a körülötte lévő emberekre is hatással van, hiszen eltérően nyilvánul meg, reagál ugyanazon szituációkra. Véleményem szerint egy esküvőszervezőnek összhangba kell kerülnie a párral, hogy a legjobban fel tudja mérni az igényeket, ami kikövezi előtte az utat, hogy minél tökéletesebben valósítsa meg a nagy napot.

Fontosnak tartom, hogy a mai rohanó világban is, minél globálisabban, ám a leghatékonyabban vizsgáljunk meg egy kérdéskört, és figyeljünk oda a kommunikációnkra, hiszen számos dolgot befolyásolhat életünkben. Ezért előadásaim keretén belül törekszem az elmúlt évek tapasztalatait úgy tovább adni, amire alapozva mindenki kiépítheti a számára legmegfelelőbb felhasználását az elhangzottaknak.

 Ligetvári Judit - Esküvői helyszín - Catering

1972- ben diplomáztam a Kereskedelmi és Vendéglátóipari főiskolán.
Egész szakmai életemet a vendéglátásban töltöttem el, éttermi vezetőként, szállodavezetőként, értékesítési vezetőként.
1997-től a Budapesti Nemzetközi Vásár területén működő catering cég értékesítési vezetőjeként szerveztem és bonyolítottam a területen zajló különféle rendezvények: kiállítások, konferenciák, fogadások, partner-partyk , és egyéb állami, illetve céges rendezvények teljes catering ellátását. (OMÉK kiállítások, szakmai nagy kiállítások, konferenciák, bálok) illetve a területen kívüli rendezvényeket. 

A másik jelentős területe a rendezvényeknek, a családi rendezvények kategóriája. Ezen belül számos születésnapi, névnapi rendezvényt, szalagavatókat, és legfőképp több száz esküvői rendezvényt szerveztem és bonyolítottam le saját termeinkben, illetve a legkülönfélébb külső helyszíneken ( Múzeumok, kastélyok, sátrak, magánházak, stb.)

Folyamatosan képeztem magam. Különböző magyar és idegen nyelvű marketing képzéseken vettem részt, én képviseltem a céget a MARESZ szervezetében, és én irányítottam a Harsányi János Főiskoláról gyakorlatukat nálunk töltő rendezvényszervezést tanuló hallgatókat, illetve külsős konzulensként segítettem őket diploma dolgozatuk elkészítésében.

Nyelvtudásom (német, angol, francia, orosz) lehetővé tette, hogy a rendezvények tárgyalását, illetve lebonyolítását több nyelven is le tudjam vezényelni.

A mai napig rendszeresen szervezek és bonyolítok rendezvényeket.

 Papp László Richárd - Dj Richie - Esküvői DJ & CM

Több típusú elektromos, műszaki és vendéglátós végzettséggel rendelkezem. 1978 óta OSZK működési engedéllyel dolgozó lemezbemutató vagyok.

Mindig imádtam a progresszív zenét, jazz, jazz-rockot. Kedvenceim az Emerson Lake & Palmer trió, Pink Floyd, Rick Wakeman, Keith Jarrett, Herbi Hancock, Chick Corea. Hatásukra amatőr együttesben próbáltam játszani billentyűs hangszereken. Amikor a zenésztársaimat besorozták katonának, a felszereléssel és magammal kellett valamit kezdeni, na ez lett nekem a DISCO - 1978! :) Már a kezdetektől fogva, de a mai napig is használom a billentyűs szintiket és egyéb elektromos hangkeltőket fellépéseimen, persze rendezvénytől függően. Elmondható, hogy ezzel a műsorelemmel egyedülálló, úttörő voltam a Dj szakmában, Magyarországon biztosan!

Pár meghatározó állomás ahol zenéltem: a KIOSZ Klub az Éden bár, Vígmatróz, Fonyódi Delta, B Lellei Strand Disco, Eötvös Klub, majd folyamatosan 15 éven keresztül (1985-2000-ig), minden pénteken és szombaton az EZRES KLUB volt. 2000-től M4 Music Pub, Rolling Rock, Glob Royal, Picasso Point. Jelenleg alkalmanként Pearl & Harbor, Rózsadomb, stb.

Elmondhatom, hogy részemre sosem okozott problémát a közönség összetétele, tudok azonosulni a jelenlévőkkel! Számomra szinte mindegy, hogy tini disco, vagy aranylakodalom alkalmával kell szórakoztatni a nagyérdeműt! Lényeg, hogy elégedett legyen mindenki és máskor is szívesen vegyék igénybe a műsorszolgáltatásomat! 

Az elmúlt 10-12 évre visszatekintve, nevezhetem magamat Esküvői Dj-nek, hiszen évente 40-60 esküvőn szolgáltatok zenét. Az esküvői felkérések mellett, cégek különböző rendezvényein, pl. csapatépítő tréningeken közreműködök, privát bulikon zenélek, hangosítunk, színpadot építünk, mindig a szükséges hang és látvány technikákkal. Karaoke műsorvezetőket is szoktam magam mellé szervezni.

Megbízásaim, vállalásaim közül, kiemelt tevékenységemnek tartom az esküvői DJ- zeneszolgáltatást és egyben a ceremóniamesteri feladatok ellátását. A ceremóniamesteri munka része a diszkó programomnak. 

Műfajilag, discon belül, a funky, soul, rnb, hip-hop, gyűjtőnevén a fekete zenék állnak hozzám a legközelebb, de zeneszolgáltatóként megtanultam, hogy nem az a lényeg, hogy én mit szeretek, hanem, amit a klub tulajdonosok, megrendelők és a mindenkori közönség elvár tőlem! Így már sok, sok éve a fellépéseimen megfelelő arányokban felépítve játszom a siker zenéket!

 Rövid Zsuzsanna - Esküvői dekoráció

A virágok szeretete már kiskorom óta tart. 15 éve tanultam a virágkötészetet majd kertészmérnökként gyarapítottam tudásomat. Egy kedvenc belvárosi virágüzlet előtt elhaladva jött az elhatározás, hogy virágokkal szeretnék foglalkozni, azon belül is esküvők dekorációjával. Diákéveim alatt egy virágdekorációs cégnél szereztem tapasztalatot. A lelkesedés, azóta is szüntelen egy saját csapat formájában. Sikeres munka bizonyítéka, hogy egész évben, mind a négy évszakban folyamatosan dolgozunk, amit megkoronáz a párok elégedettsége. 

Párok írták rólam:

"Így pár nap távlatából már tisztábban látva/emlékezve a most szombatra, köszönöm és köszönjük mindnyájatok közreműködését abban, hogy az első perctől az utolsóig élvezhettük az egész napot és az egész estét.

Végtelen köszönet a megelőző több napos/hetes/hónapos előkészületekért, a helyszínek közti kiskerülős hurcolásért, a minden tekintetben megfelelő dekorért...
Legalább ilyen színvonalú és elégedettségű eseményeket kívánok nektek!!!"

"Nagyon meg voltunk elégedve a csokrokkal, az egész "szolgáltatással". Nagyon profin csináltál mindent, köszönjük a rugalmasságot, a csokrok pedig gyönyörűek lettek, a karkötők pedig kifejezetten ötletesek voltak."

Munkáim során figyelembe veszem a menyasszony és vőlegény stílusát, egyéniségét, ízlését, majd ezt hozom összhangba a helyszín nyújtotta adottságokkal. Legyen az szálloda, hajó vagy étterem. (Marriott Hotel, Spoon, Barabás Villa, Rozmaring Étterem, Hemingway Étterem, Keszthely Festetics kastély stb.) Ma már nemcsak a fővárosban, hanem Balaton parti helyszíneken is dolgozunk.

Sok év alatt szerzett tapasztalat mellett fontos számomra az évről évre megújuló esküvői trendek követése. Erényünk a profi és rugalmas szolgáltatás. Tudásomat szívesen osztom meg leendő esküvőszervezőkkel, dekoratőrökkel a tökéletes nagy nap érdekében.

 Bártfai Barbara - Esküvői fotó

2001-ben kezdtem tanulmányaimat egy fotóstúdióban. Emellett Budapesten is elvégeztem egy iskolát. A saját hibáimból tanulva és javítva jutottam tovább és tovább. Magyarország vezető fotográfusainak egyikénél több mint, 4 évig voltam gyakornok. Itt a reklám- és divatfotózás rejtelmeit ismerhettem meg.

Majd gondoltam, megnézem, mit lehet tanulni a nagyvilágban és Anglia lett a célpont. Itt nagy divatja van az esküvőknek és külföldiként, más szemlélettel egyedibbnek tűnt a munkám. Kint egy angol fényképész ismereteit vettem át, tanulhattam tőle. Hazatérve forrt ki az az útirány az esküvőfotózás terén, amit a mai napig követek. Csiszolgatom, és fejlesztem a meglévő tudást. Mind itthon, mind, ha lehetőség van, külföldön is eljutok egy-egy workshopra, ahol külföldi esküvőfényképészek munkáit leshetem meg. Ennek eredménye lehet az is, hogy képeim nemcsak a magyar sajtóban jelentek meg, hanem eljutottak külföldre is.

Számomra a fotózás nem csak egy munka, hanem hivatás, amit a legjobb tudásom szerint végzek. Fontos, hogy a fényképész naprakész legyen a stílusokban és képes legyen változni időről időre, úgy hogy a saját egyéniségét megtartsa. Megtaláltam a párhuzamot az esküvők fényképezése, illetve egy divatfotózás között. Mindkettőnél fontos az egyediség, a különlegesség, a profizmus és az, hogy a párokat/modelleket kizökkentsem a napi izgalmakból és egy új dimenzióba helyezzem őket, ahol azt adhatják magukból, akik. Kihívásként élem meg a mai napig, hogy ezek a pillanatok egyszeri megismételhetetlen események, ahol nem lehet hibázni, nem lehet ismételni, elsőre kell megörökítenem a legbensőségesebb, legmeghittebb pillanatokat.

Nagyszerű látni, mikor a munka végeztével a párok mosolyogva nézik át a részükre készített kis csomagot, amiben visszaemlékeznek, milyen is volt az Ő nagy napjuk.