Esküvőszervező              Tanfolyam

​         Hófehér Álom Esküvőszervezés
Oktatóink
Photo by Boogee Photography

Az esküvőszervezés számunkra ma már egy megvalósult álom!

 

Vörös Judit - Esküvőszervező
Pélyi Veronika - Esküvőszervező / Tréner


Immáron 14 éve szervezünk esküvőket. Mindig is ez volt az a hivatás, amit választani szerettünk volna magunknak. Szeretünk emberekkel foglalkozni, élvezzük a párokkal való közös készülődést az esküvőre.

Tapasztalataink révén a legkreatívabb, legképzettebb csapattal dolgozunk együtt, hogy életre keltsük a rendezvényeket. Szolgáltatóink az esküvői szakma legprofibb képviselői, éppen ezért ebből a szolgáltatói csapatból válogattuk ki oktatóinkat, akik saját szakmájuk rejtelmeibe vezetik be a hallgatókat. Hiszen fontos, hogy szervezőként majd az általad irányított szolgáltatói csapat munkájában is járatos legyél.


Csapatunk segít a menyasszonyoknak minden területen, az esküvő szervezésében, koordinálásában az elejétől a végéig.

Azért vagyunk, hogy segítsünk megszervezni a tökéletes esküvőt; a legkisebb költségvetésű esküvőtől egészen a legnagyobbig.

Minden menyasszony arról álmodik, hogy az esküvője milyen szép lesz, és hogy a jövendőbeli férje milyen pillantást vet rá, mikor először megpillantja a menyasszonyi ruhában.

Tökéletesnek képzeli minden pár ezt a napot, ami csak róluk kell, hogy szóljon; arról, hogy felhőtlenül érzik magukat a szeretteik társaságában. Mi pedig segítünk abban, hogy ez az álom valósággá váljon és egy életre szóló emlékkel legyenek gazdagabbak.

Oktatóink 

Vörös Judit - Esküvőszervező 

​Közgazdászként idegenforgalom és szálloda szakon végeztem konferencia és rendezvényszervezés szakirányon. Már a főiskola alatt körvonalazódott bennem, hogy a rendezvények csoportjából az esküvőszervezés az, amivel igazán foglalkozni szeretnék. 
Dolgoztam Magyarország legnagyobb utazási irodájánál, majd létrehoztam a Hófehér Álom Kft-t, mely a mai napig esküvők szervezésével foglalkozik. Szerveztem teljes, komplett esküvőket, kicsiket és nagyokat egyaránt, voltam esküvőszervező az I. sz. Központi házasságkötő teremben, ahol több száz párnak szerveztem le a polgári szertartását, állófogadását, vagy igény szerint a teljes esküvőjét. Szerveztem állampolgársági eskütételeket a VI. kerületi Polgármesteri Hivatalnak. Emellett voltam az Esküvő Classic magazin szakértője.
Számtalan dologgal találkoztam, amikből tapasztalat, tudás keletkezett és nem volt olyan, amit ne tudtam volna megoldani.
Az esküvőszervező tanfolyam egy mérföldkő az életemben, kezdő szervezőknek átadni mindazt a tudást, melyet az elmúlt 12 évben halmoztam fel.

A tananyag összeállításakor esküvőszervezést kombináltam az üzleti rendezvényszervezés egyes elemeivel.
Mi nem tartunk órákat feng shui-ról, divatról, nem stylistokat képzünk, célom, olyan esküvőszervezők képzése, akik a tanfolyam elvégzése után mindent tudnak az esküvők világáról, ismerik a szokásokat, hagyományokat, trendeket, a tanfolyam végére belelátnak minden esküvői szolgáltató munkájába, meg fogják tudni különböztetni a jó szolgáltatókat az átlagosaktól. Nem fog problémát jelenteni egy általunk kikerült szervezőnek az, hogy hogyan kommunikáljon helyesen üzletileg, hogy írjon meg egy céges levelet, hogyan kérjen árajánlatot, hogyan viselkedjen egy állófogadáson, hogyan kezelje a párokat, a stresszes helyzeteket. Nem lesz olyan kérdés, amit a pár feltenne neki és Ő ne tudná rá a választ.
Az esküvőszervezés sokak számára egyet jelent a romantikával, de figyelem! Ez egy komoly szakma, az esküvők szervezése éppoly alapos gondosságot és felkészülést igényel, mintha egy céges rendezvényt szerveznénk meg.
Ezek egyszeri és megismételhetetlen pillanatok. Elsőre kell tökéletesen megszervezni és ez az, amit mi minden nálunk végzett szervezőtől el is várunk. 


Nekem szenvedélyemmé váltak az esküvők, igyekszem mindig nyomon követni a legújabb esküvői trendeket, hogy a pároknak segítsek megvalósítani életük legfontosabb eseményét. Így minden pár egy tökéletesen kivitelezett, látványos, speciálisan rájuk szabott esküvő részese lehet. Egy olyan világ rejtelmeibe vezetünk be Titeket, aminek eddig csak a felszínét láttátok, a tanfolyam végére átlátjátok, hogy a tökéletes és gyönyörű esküvők mögött mennyi munka, szervezés áll, hogyan biztosítja egy profi csapat azt a hátteret, amitől egy esküvő csodálatossá válik.

 Pélyi Veronika – Esküvőszervező / Szertartásvezető / Tréner

Diplomámat ugyan közgazdászként, humán erőforrás szakirányon szereztem, azonban széles érdeklődésemnek köszönhetően számos területen volt szerencsém kipróbálni magam, hol először az elméletet magamba szívni, majd átültetni a gyakorlatba, hol mélyvízbe ugorva felcserélni a sorrendet.

A főiskolai tanulmányaim mellett jelentős és felelősségteljes szerepet vállaltam a Hallgatói Önkormányzat munkájában, ahol a 10 fős különböző témájú tréningektől a 30 fős csapatépítők szervezésén és lebonyolításán keresztül eljutottam a 100-200 fős különböző céges rendezvények és konferenciák megszervezéséhez.

Jelenleg HR asszisztensként dolgozom, ami mellett továbbra is aktívan kitöltöm az időmet képzésekkel és csapatépítőkkel, így hódolva, egy olyan szakmának, mely az emberekkel közvetlenül és közvetetten is foglalkozik, szeretem megismerni, segíteni és fejleszteni az embereket az általam elsajátított tudás átadásával.

Mindenki más és más, különböző módon fejezi ki, ha boldog, szomorú vagy feszült, ami a körülötte lévő emberekre is hatással van, hiszen eltérően nyilvánul meg, reagál ugyanazon szituációkra. Véleményem szerint egy esküvőszervezőnek összhangba kell kerülnie a párral, hogy a legjobban fel tudja mérni az igényeket, ami kikövezi előtte az utat, hogy minél tökéletesebben valósítsa meg a nagy napot.

Fontosnak tartom, hogy a mai rohanó világban is, minél globálisabban, ám a leghatékonyabban vizsgáljunk meg egy kérdéskört, és figyeljünk oda a kommunikációnkra, hiszen számos dolgot befolyásolhat életünkben. Ezért előadásaim keretén belül törekszem az elmúlt évek tapasztalatait úgy tovább adni, amire alapozva mindenki kiépítheti a számára legmegfelelőbb felhasználását az elhangzottaknak.

HAMAROSAN A TÖBBIEKRŐL IS ÉRKEZNEK AZ INFORMÁCIÓK! :)