Esküvőszervező              Tanfolyam

​         Hófehér Álom Esküvőszervezés
Miért minket válassz?
Photo by Boogee Photography

Miért  minket válassz?

Tanfolyamunk a munkaügyi központ által kiállított engedéllyel rendelkezik.

Csoportjainkat rendre telt házzal indítjuk, de a viszonylagosan nagy létszám ellenére is mindenkire jut időnk, mindenki felteheti az őt foglalkoztató kérdéseket.

Oktatóknak a hazai esküvőszervezés legkiemelkedőbb szolgáltatóit kértük fel.

Több száz lebonyolított esküvővel a hátunk mögött, mi tényleg értékes tapasztalatokat tudunk átadni hallgatóinknak.

Tanfolyamunk folyamatosan frissülő tananyaggal indul, hogy mindig a legújabb információkat, trendeket tudjuk átadni hallgatóinknak.

A nálunk sikeres vizsgát tett hallgatók bárhol, bármilyen körülmények között helyt tudnak állni egy esküvői rendezvényen.

Személyes beiratkozási lehetőséget biztosítunk, ahol elbeszélgethetsz velünk a képzésről, betekinthetsz esküvői referencia munkáinkba.

Csoportjaink összetétele változatos.

Hallgatóink 1/3 a már a rendezvényszervezés területéről érkezik hozzánk, szállodákból, éttermekből, rendezvényszervező cégektől, hogy megtanulják az esküvőszervezés specifikumait, mivel ezeket egyetemeken, főiskolákon, rendezvényszervezői képzéseken nem oktatják.

A többség, viszont teljesen laikusan érkezik hozzánk, leendő esküvőszervezők, menyasszonyok, örömanyák iratkoznak be képzésünkre.

A tananyag összeállításánál törekedtünk arra, hogy akinek nincs tapasztalata szervezés területén, azok is teljes betekintést nyerjenek a tanfolyam végére a rendezvényszervezés rejtelmeibe.

Az előadásokat kulturált környezetben, egy 4 * -os szálloda konferencia termében tartjuk.