Esküvőszervező              Tanfolyam

​         Hófehér Álom Esküvőszervezés
Hallgatói vélemények
Photos by Barbara Bártfai

Hallgatói vélemények 

A tanfolyam segítségével rálátást kaphattam ezen szakma rejtelmeire. Rengeteg érdekességet ismertem meg, számos információt kaptam a szervezés tökéletesítésére, ami nagy segítséget nyújt a későbbiekben. A tanfolyam hangulata jó volt és sok új embert ismerhettem meg, mind privát mind szakmai téren. Köszönöm!

Nem gondoltam volna, hogy ilyen profi csapat fog nekünk előadást tartani. Teljes mértékben meg vagyok elégedve a leadott anyag minőségével. Olyan dolgokat tanultam meg, melyekről nem is tudtam, hogy léteznek. A saját esküvőm biztos, hogy tökéletes lesz. Köszönöm!

Köszönjük a részletes érdekes előadásokat, sok olyat hallottunk és megtanultunk, amit könyvből nem tudtunk volna.

Örülök, hogy jelentkeztem a tanfolyamra! Sok új - trendi dolgot ismertettek! Látszik az évek és a rutin! Precíz, kidolgozott anyagot kaptunk és elemeztük! Kellemes baráti légkört biztosítottak minden egyes előadáskor! A vizsgaanyag kidolgozása alatt több ismerősöm is volt, aki úgy érezte szeretné Ő is elvégezni a tanfolyamot! Ajánlottalak titeket meleg szívvel!

Jó hangulatú órák, profi és tapasztalt szakemberek előadásaival. A viszonylag nagy létszám ellenére is családias kisközösségi, tantermi hangulat uralkodott.

Régóta álmom volt, hogy elvégezzek egy esküvőszervező tanfolyamot! Most sikerült szenzációs áron, egy klassz csapattal ismerkedtem meg, és sok olyan pluszt hallottam, amit az elkövetkezendőkben szeretnék hasznosítani. Mindent nagyon köszönök, nagyon jól éreztem magam!

Tetszett a tanfolyam, jó hangulatban telt az egész. Különösen tetszett, hogy az oktatók sok saját tapasztalatot meséltek el, ami megtörtént.

Imádtam minden előadásotokat! Nagyon sok tapasztalatot szedhettem össze, és ennek függvényében újra szervezném a saját esküvőmet, ha tehetném:) Kár, hogy vége! A jövőben, ha segítség kell felkereslek Titeket.

Tavaly végeztem rendezvényszervezőként, gondoltam kiegészítésképpen elvégzem az esküvőszervező tanfolyamot, örülök, hogy Titeket választottalak, nagyon jól éreztem magam, nagyon sok mindent tanultam, ajánlom mindenkinek, aki ilyen területen szeretne dolgozni.

Nagyon jó volt, változatos érdekes, színes tartalmas. Teljes mértékben hasznos a tanfolyam, mind saját, mind más esküvőjének megszervezésében.

Véleményem szerint, amennyiben valaki tényleg ezzel szeretne foglalkozni ezen a kurzuson a helye. Abszolút jó hangulatban teltek az előadások, sok élménnyel lettem itt gazdagabb. A sok személyes élmény színesítette az órákat, melyből mindenki csak tanulhat. Köszönöm:)

A szakmai kis titkokkal átszőtt előadások tették számomra hitelessé és jó hangulatúvá az órákat. Valóban sok-sok hasznos dolgot tanultunk, megismertük a tündérmesébe illő esküvők háttérmunkáját, amit Juditék tényleg igazi profizmussal végeznek. Tőlük csak tanulni lehet, ajánlom mindenkinek teljes szívemből.

Kellemes hangulatban tanulhattam egy profi csapattól. Köszönöm!

A tanfolyamot nagyon hasznosnak találtam, minden kérdésemre választ kaptam. Nagyszerűek voltak az előadók, fantasztikus volt a hangulat- Úgy gondolom, hogy a tanultakkal meg fogom állni a helyem a szakmában. Köszönöm a lehetőséget.

A tanfolyam nagyon jó volt. Az esküvőszervezők nagyon segítőkészek voltak. Nagyon hasznos tanácsokat mondtak. Jó hangulat volt a 6 hét alatt.

A tanfolyam jó hangulatú volt. Érdekes és hasznos előadásokat láthattunk a szolgáltatóktól is.

Nagyon jól éreztem magam, érdekes és sokféle előadást hallottam. Minden információt megkaptam, amire ebben a szakmában szükségem lehet. Bátran hívnám Őket ha a továbbiakban valami nehézségem adódna az esküvőszervezéssel kapcsolatban.

Nagyon jó volt. Hasznos dolgokat mondtak, színvonalas tanfolyam. Látszik a szakértelem.

Nagyon jól éreztem magam az előadásokon. Az esküvőszervezők és előadóik profi és tapasztalt emberek. Hangulatos előadások színessé tették a tanfolyamot. Sok olyan dolgot tudtam meg, amit később akár a mindennapokban is fel tudok használni. Megérte a vidékről utazást minden vasárnap.

Első alkalommal mikor itt jártam elmondtam, hogy teljesen laikus vagyok. Ezután a 6 hét után azt kell mondjam, hogy nagyon örülök, hogy itt lehettem, részt vehettem a tanfolyamon. Szívesen fogok ezzel foglalkozni köszönhetően a sok jó és hasznos tanácsnak és ötletnek.

Nagyon tetszettek az előadások. Sok apró dologra hívtátok fel a figyelmet. Érdekes tartalmas volt a tanmenet.

Nagyon tetszett a tanfolyam!! Akármikor végigcsinálnám még egyszer!! Élvezetesek voltak az órák mind az esküvőszervezők, mind a szolgáltatók előadásaiban.

Nagyon jól éreztem magam. Az előadók változatos kellemes előadást biztosítottak. Sok volt benne a példatár, ez pozitív volt a számomra. Látvány szempontjából is jó volt.

Nagyon tetszett a tanfolyam, sok olyan dologra is felhívták a figyelmemet amire magamtól nem gondoltam volna. A különböző szolgáltatók bemutatóival még érdekesebbé tették a tanfolyamot.

Egyszerűen nagyszerű volt!! Köszönöm a sok hasznos információt és remélem, hogy a jövőben is tudjuk tartani a kapcsolatot!

A kezdeti félelmeim mostanra teljesen elmúltak. Eleinte inkább, csak érdekesség szintjén vállalkoztam a tanfolyam elvégzésére, de most már esetleg mellékállásként is gondolkodom kivitelezni az új tudásanyagom. Szerencsére a "gagyibb" gyakorlati előadás helyett igazán hasznos tanácsokkal ötletekkel gazdagodtam. A tanfolyam kezdete óta több ismerősömnek is tudtam segíteni esküvőjük szervezésében, bonyolításában. Tetszik amivel gazdagodtam és Köszönöm, hogy veletek lehettem. Tulajdonképpen kár, hogy már vége a tanfolyami óráknak.

Kellemes környezetben tanulhattam profi csapattól, színvonalasan összeállított anyagot.

A hangulat nagyon jó volt. Színvonalas előadások és előadók voltak.

A tanfolyam nagyon jó volt, az hogy rátaláltam a neten az is jó volt, mert nagyon nehéz így egy ilyen jó tanfolyamot találni. Maga a tanfolyam minden órája jó hangulat között telt el, minden előadó kedves és vicces volt. Nekem személy szerint a Vőfély előadása tetszett, a játékait bemutatta és mi is részt vehettünk benne. Elég vicces volt nagyon tetszett.

Élményekben gazdag volt és nagyon sokat tanultam, és sok új dolgot tanultam meg.

A tanfolyam jól felépített és színvonalas volt, nagyon élveztem. Sokat tanultam belőle.

Nekem nagyon tetszett a tanfolyam. Rengeteg minden újdonságot tanultam, hallottam. Mindenkinek csak ajánlani tudom:)

Mindig is álmom volt, hogy elvégezzek egy ilyen tanfolyamot és pontosan olyan volt ahogy elképzeltem. Minden héten izgatottan vártam, hogy mit tanulunk azon a napon. Köszönöm!

Jól éreztem magam a tanfolyamon, kár, hogy csak hat alkalmas volt. Jók a "tanárok" - előadók, nem volt unalmas, élvezetes volt:)